A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom!

Philament Model 2,85 mm

PLAMOD011
10 900 HUF + ÁFA

A kinyomtatott tárgy színe tört fehér, felülete matt, ezért a részletek jól kirajzolódnak. A modellek könnyebben, sokkal jobban színezhetők, festhetők, mint a hagyományos PLA és ABS filamentek. Az elkészített tárgy mind száraz mind nedves eljárással csiszolható, valamint reszelhető, vágható, így pontosabb modellek készíthetők a Philament Model anyagból. Támaszanyagként is jól használható mert könnyen kitörhető, a törési felület pedig egyszerűen csiszolható. Az anyag nyomtatási jellemzői nagyon kellemesek: széles nyomtatási hőmérséklet határ (195-220C), jól tapad különböző nyomtatási asztalokon. A Philament Model rendelésre egyedi színekben is előállítható.

  • icon
  • icon
  • icon

További méretek


1,75 mm 2,85 mm
Kosárba

A terméket átlátszó műanyag csévére tekercselve hozzuk forgalomba. A Philament tekercseket műanyag zsugorfóliával zárjuk, majd egy környezetbarát kartondobozban helyezzük el, amit szintén zsugorfóliával borítunk. Philament súly: 750 gramm Csomagolt termék összsúlya: 1100 gramm Cséve mérete: 200 mm x 55 mm Cséve közepének átmérője: 52 mm Doboz mérete: 218 x 205 x 76 mm

 A modellkészítés az egyik leggyakrabban alkalmazott 3D nyomtatási eljárás. A Philament Model szálat erre az alkalmazásra fejlesztettük ki.  A kinyomtatott tárgy színe tört fehér, felülete matt, ezért a részletek jól kirajzolódnak.  A modellek könnyebben, sokkal jobban színezhetők, festhetők, mint a hagyományos PLA és ABS filamentek.  Az elkészített tárgy mind száraz mind nedves eljárással csiszolható, valamint reszelhető,  vágható, így pontosabb modellek készíthetők a Philament Model anyagból. Támaszanyagként is jól használható mert könnyen kitörhető, a törési felület pedig egyszerűen csiszolható.

Az anyag nyomtatási jellemzői nagyon kellemesek: széles nyomtatási hőmérséklet határ (195-220 OC), jól tapad különböző nyomtatási asztalokon.

A Philament Model rendelésre egyedi színekben is előállítható.

Ha még jobban alakítható, csiszolható, reszelhető illetve festhető tárgyat szeretne, válassza a Philament Gypsum szálat.

 

 

Philament PLA

A Philament PLA termékek abban különböznek a nyomtatószálak többségétől, hogy összetett (kompozit) anyagok. Az alap polimeren és a színezőanyagon túl a 3D nyomtatási folyamatot elősegítő, illetve a kész nyomtatott tárgy színét, mechanikai tulajdonságait módosító összetevőket (additívokat) is tartalmaznak. Ezek az összetevők többek között lehetnek különböző töltőanyagok (pl. gipsz), külső, belső csúsztatók, folyást befolyásoló adalékok.

Az összetevők speciális adagolásának köszönhetően egy "lágyabb" filament készült el, amellyel a megszokottnál sokkal könnyebben nyomtathatunk 3D tárgyakat, akár gyorsabban, illetve alacsonyabb hőmérsékleten is.

A leggyakrabban használt filamentekhez képest kisebb mértékű zsugorodása miatt a Philament szálakból nyomtatott termékek nem deformálódnak, ezért nincs szükség fűtött asztalra a nyomtatás során.

Az alapanyag beszerzéstől a termék előállításáig tartó szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően a Philament szálak egyenletes kereksége és a pontos szálátmérő kiváló minőséget eredményez a 3D nyomtatásban. A Philament nyomtatószálak az összes elterjedt asztali, FDM/ FFF technológián alapuló 3D nyomtatóban használhatók. A nyomtatás a Philament termékekkel egyszerű és könnyű, egészen új nyomtatási élményt eredményez.

Philament színezőanyagok

A felhasznált pigmentek élénk, egyúttal barátságos színeket adnak, vékonyabb falvastagságú tárgyak esetén is. A pigmentek elérik a DIN 54001 szabvány szerinti legjobb hő stabilitási értéket, és fényállóságuk is a legjobb értéket mutatja a DIN 53388 szabvány szerint.

Élelmiszerbiztonsági megfelelés

A Philament termékek előállítása során felhasznált alap- és festékanyagok többsége megfelel az EU országaiban előírt szabályoknak (98 (1) EC határozata és 10/2011 / C bizottsági rendelet).

A Philament termékek nem tartalmaznak, a gyártási folyamat során pedig nem használunk veszélyes vegyi anyagokat, minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatást és termelési folyamatunk ökológia lábnyomát. A Philament termékek RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a REACH rendelet előírásainak.

reach_logorohs

Biológiai lebonthatóság

A Philament termékek főleg természetes alapanyagokból készülnek, és ipari komposztálással könnyedén lebomlanak.

degradable