A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom!

Philament Engineering fekete 2,85 mm

PLAENG021
14 250 HUF + ÁFA

Széles körű ipari alkalmazást tesz lehetővé a Philament új terméke, a Philament Engineering. A Philament Engineering szálból kinyomtatott tárgyak hőállósága kiemelkedően magas, akár 140 0C-os hőnek is ellenállnak. Mindezt a tárgy utólagos hőkezelése nélkül. A Philament Engineering más külső behatásoknak is sokkal jobban ellenáll, mint a normál PLA alapanyagok: magas az ütés- és törésállósága, ezért kiváló alapanyag olyan tárgyak elkészítéséhez, amelyek például ipari környezetben ilyen hatásoknak vannak kitéve. Az elvégzett tesztek alapján a kinyomtatott tárgyak nem vetemednek, alakjukat jól megtartják. Az erős alapanyagnak köszönhetően a Philament Engineering szálból akár olyan tárgyak is nyomtathatók, amelyeket egyébként csak fémből tudnának előállítani. A Philament Engineering szálból nyomtatott tárgyak felülete matt. Nyomtatófej: 215 C, fűtött asztal: 100 C További színek: fekete, kék

  • icon
  • icon
  • icon

További méretek


1,75
Kosárba

A Philament termékeket átlátszó műanyag csévére tekercselve hozzuk forgalomba. A Philament tekercseket műanyag vákuumcsomagolással zárjuk, majd egy környezetbarát kartondobozban helyezzük el, amit szintén vákuumcsomagolással borítunk. Philament súly: 750 gramm Csomagolt termék összsúlya: 1150 gramm Cséve mérete: 200 mm x 55 mm Cséve közepének átmérője: 52 mm Doboz mérete: 218 x 205 x 76 mm

Philament PLA

A Philament PLA termékek abban különböznek a nyomtatószálak többségétől, hogy összetett (kompozit) anyagok. Az alap polimeren és a színezőanyagon túl a 3D nyomtatási folyamatot elősegítő, illetve a kész nyomtatott tárgy színét, mechanikai tulajdonságait módosító összetevőket (additívokat) is tartalmaznak. Ezek az összetevők többek között lehetnek különböző töltőanyagok (pl. gipsz), külső, belső csúsztatók, folyást befolyásoló adalékok.

Az összetevők speciális adagolásának köszönhetően egy "lágyabb" filament készült el, amellyel a megszokottnál sokkal könnyebben nyomtathatunk 3D tárgyakat, akár gyorsabban, illetve alacsonyabb hőmérsékleten is.

A Philament nyomtatószálak az összes elterjedt asztali, FDM/ FFF technológián alapuló 3D nyomtatóban használhatók. A nyomtatás a Philament termékekkel egyszerű és könnyű, egészen új nyomtatási élményt eredményez.

Philament színezőanyagok

A felhasznált pigmentek élénk, egyúttal barátságos színeket adnak, vékonyabb falvastagságú tárgyak esetén is. A pigmentek elérik a DIN 54001 szabvány szerinti legjobb hő stabilitási értéket, és fényállóságuk is a legjobb értéket mutatja a DIN 53388 szabvány szerint.

Élelmiszerbiztonsági megfelelés

A Philament termékek előállítása során felhasznált alap- és festékanyagok többsége megfelel az EU országaiban előírt szabályoknak (98 (1) EC határozata és 10/2011 / C bizottsági rendelet).

A Philament termékek nem tartalmaznak, a gyártási folyamat során pedig nem használunk veszélyes vegyi anyagokat, minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatást és termelési folyamatunk ökológia lábnyomát. A Philament termékek RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a REACH rendelet előírásainak.

Biológiai lebonthatóság

A Philament termékek főleg természetes alapanyagokból készülnek, és ipari komposztálással könnyedén lebomlanak.

Kapcsolódó termékeink