A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom!

Philament Antibacterial

PLAAB01

17 250 HUF

13 800 HUF + ÁFA

A Philament Antibacterial egy speciális filament, amely széles spektrumon képes antibakteriális hatás kifejtésére. Antibakteriális tulajdonságai fémionokon alapulnak, amelyek baktériumellenes aktivitásukról ismertek. A Philament Antibacterial szállal nyomtatott tárgyakban a beépített fémionok egy enzimatikus reakcióval blokkolják a baktériumok lebontó anyagcsere folyamatait, meggátolva ezzel a baktériumok szaporodását Philament Antibacterial hosszú távon fejti ki antibakteriális hatását a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokkal szemben. A Philament Antibacterial szál széles hőmérsékleti tartományban (195-215 C) nyomtatható anélkül, hogy antibakteriális tulajdonságai megváltoznának.

  • icon
  • icon

További méretek


1,75 mm
Kosárba

A terméket átlátszó műanyag csévére tekercselve hozzuk forgalomba. A Philament tekercseket műanyag zsugorfóliával zárjuk, majd egy környezetbarát kartondobozban helyezzük el, amit szintén zsugorfóliával borítunk. Philament súly: 750 gramm Csomagolt termék összsúlya: 1100 gramm Cséve mérete: 200 mm x 55 mm Cséve közepének átmérője: 52 mm Doboz mérete: 218 x 205 x 76 mm

Philament Antibacterial egy speciális filament, amely széles spektrumon képes antibakteriális hatás kifejtésére. Antibakteriális tulajdonságai fémionokon alapulnak, amelyek baktériumellenes aktivitásukról ismertek. A Philament Antibacterial szállal nyomtatott tárgyakban a beépített fémionok egy enzimatikus reakcióval blokkolják a baktériumok lebontó anyagcsere folyamatait, meggátolva ezzel a baktériumok szaporodását

Philament Antibacterial hosszú távon fejti ki antibakteriális hatását a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokkal szemben.

Philament Antibacterial szál széles hőmérsékleti tartományban (195-215 oC) nyomtatható anélkül, hogy antibakteriális tulajdonságai megváltoznának.

 

Philament PLA

A Philament PLA termékek abban különböznek a nyomtatószálak többségétől, hogy összetett (kompozit) anyagok. Az alap polimeren és a színezőanyagon túl a 3D nyomtatási folyamatot elősegítő, illetve a kész nyomtatott tárgy színét, mechanikai tulajdonságait módosító összetevőket (additívokat) is tartalmaznak. Ezek az összetevők többek között lehetnek különböző töltőanyagok (pl. gipsz), külső, belső csúsztatók, folyást befolyásoló adalékok.

Az összetevők speciális adagolásának köszönhetően egy "lágyabb" filament készült el, amellyel a megszokottnál sokkal könnyebben nyomtathatunk 3D tárgyakat, akár gyorsabban, illetve alacsonyabb hőmérsékleten is.

A leggyakrabban használt filamentekhez képest kisebb mértékű zsugorodása miatt a Philament szálakból nyomtatott termékek nem deformálódnak, ezért nincs szükség fűtött asztalra a nyomtatás során.

Az alapanyag beszerzéstől a termék előállításáig tartó szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően a Philament szálak egyenletes kereksége és a pontos szálátmérő kiváló minőséget eredményez a 3D nyomtatásban. A Philament nyomtatószálak az összes elterjedt asztali, FDM/ FFF technológián alapuló 3D nyomtatóban használhatók. A nyomtatás a Philament termékekkel egyszerű és könnyű, egészen új nyomtatási élményt eredményez.

Philament színezőanyagok

A felhasznált pigmentek élénk, egyúttal barátságos színeket adnak, vékonyabb falvastagságú tárgyak esetén is. A pigmentek elérik a DIN 54001 szabvány szerinti legjobb hő stabilitási értéket, és fényállóságuk is a legjobb értéket mutatja a DIN 53388 szabvány szerint.

Élelmiszerbiztonsági megfelelés

A Philament termékek előállítása során felhasznált alap- és festékanyagok többsége megfelel az EU országaiban előírt szabályoknak (98 (1) EC határozata és 10/2011 / C bizottsági rendelet).

A Philament termékek nem tartalmaznak, a gyártási folyamat során pedig nem használunk veszélyes vegyi anyagokat, minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatást és termelési folyamatunk ökológia lábnyomát. A Philament termékek RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a REACH rendelet előírásainak.

reach_logorohs

Biológiai lebonthatóság

A Philament termékek főleg természetes alapanyagokból készülnek, és ipari komposztálással könnyedén lebomlanak.

degradable