A weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Elfogadom!

CraftBot nyomtatók

Egy kiváló nyomtatószállal jó nyomtató nélkül nem sokra megyünk. A Philament termékeket a fejlesztési munkák kezdetétől a CraftBot nyomtatókon teszteljük. Megbízható, könnyen kezelhető, sokoldalú nyomtatókat ismertünk meg a CraftBot termékekben, ezért szívesen ajánljuk azokat mind a 3D nyomtatással most ismerkedőknek, mind a profiknak.

Ha nálunk vásárol CrafBot nyomtatót, rögtön nekikezdhet a nyomtatásnak, mivel 7 tekercs 500 grammos filamenttel ajándékozzuk meg vásárlóinkat.

A CraftBot nyomtatók teljes választékát kínáljuk - CraftBot3, CraftBot Plus, CraftBotXL - a részletekért keressen bennünket elérhetőségeinken..

 

CraftBot 3

 Craftbot3

A CraftBot 3 egyik fontos újdonsága a filamentfigyelő-rendszer, ami ellenőrzi, hogy a nyomtatáshoz megfelelő mennyiségű filament álljon a rendelkezésre. Elakadás esetén automatikusan segít a hibaelhárításban is. A dual nyomtatófej egyszerre két tárgy nyomtatását is lehetővé teszi. Magasabb akár 300 C-n történő nyomtatást is végezhetünk a gépen, így speciális filamenteket is használhatunk.

Egységár: 620.000 Ft + ÁFA

CraftBot Plus

 CBPLUS

Ezt a nyomtatót 2017-ben a világ legjobb Plug ’N’ Play 3D nyomtatójának szavazták meg a felhasználók a 3D Hubs felmérésében. Nem véletlenül, hiszen nagyon könnyen beüzemelhető és használható. A legjobb ár-érték arányú 3D nyomtató”k között tartják számon: csúcsminőségű, strapabíró, megbízható nyomtatót kapunk megfizethető áron.

Egységár: 295.000 Ft + ÁFA

 

CraftBot XL

 CRAFT-XL4615

A CraftBot XL 3D asztali nyomtatót kiváló választás minden olyan esetben, amikor nagyobb nyomtatási kapacitásra van szükség: akár 300 x 200 x 440 mm-es tárgyat is nyomtathat vele. A nyomtató továbbfejlesztett csapágyakkal dolgozik, ami még csendesebb és precízebb a nyomtatást jelent a felhasználóknak.

 Egységár: 535.000 Ft + ÁFA